Om oss

Vi på Elefant Flytt & Express AB erbjuder tjänster inom flytt, städning, packning och montering för både privatpersoner och företag i hela Sverige. Vi utgår från Lidingö, Stockholm, där vi också har vårt kontor. Elefant Flytt har sedan början alltid varit ett familjeföretag och det är vi än idag. Våra kunder återkommer ofta till oss inom några år för att flytta igen och möts då av samma erfarna arbetsledare och kundtjänst, som alltid strävar efter att skapa goda kundrelationer och erbjuda en service i toppklass.

Vår ambition är att både våra kunder och våra medarbetare ska känna sig helt nöjda med oss, varför vi lägger ett stort fokus på att utbilda vår personal och ha ett gott samspel i arbetslaget, så att arbetet alltid går till på ett smidigt, hållbart och säkert vis, utan någon risk för vare sig bohaget eller de som flyttar det.

Är du intresserad av våra tjänster?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan, så återkommer vi med en offert.

Till offertförfrågan

Vanliga frågor

Privatpersoner kan göra RUT- och ROT-avdrag på olika hushållsnära tjänster. För både flytt och flyttstädning kan man få RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden. Man kan sammanlagt högst få 75.000 kr i ROT- och RUT-avdrag per person och år, varav ROT-avdraget får vara max 50.000 kr. Väljer du att tillämpa avdrag så drar vi direkt av kostnaden på fakturan och ansöker själva om resterande belopp hos Skatteverket, som sedan betalar oss. Det innebär inte extra krångel för konsumenten.

Huruvida man kan eller inte kan få avdrag beviljat beror på inkomst, ålder och tidigare avdrag. Om du inte är säker på om du har rätt till avdrag, så rekommenderar vi att besöka Skatteverkets hemsida, där det finns en e-tjänst för att räkna ut det.

Ja, vi har våra försäkringar hos Trygg-Hansa.

Ja, vi lånar ut flyttkartonger gratis vid avhämtning på vårt kontor på Lidingö. Vi kan även köra ut och/eller hämta kartongerna mot en mindre avgift.

Vi följer samtliga relevanta lagar och arbetar i övrigt enligt regelverket BOHAG 2010 som innehåller allmänna flyttbestämmelser för konsumenter.

Självklart! Klicka här för att se vårt trafiktillstånd.

Ja, Elefant Flytt & Express AB har givetvis F-skattesedel.

Våra samarbetspartners

Vi förenklar vardagen för våra kunder med hjälp av vårt långvariga samarbete med utvalda företag inom olika branscher.