Bortforsling

Det finns skillnad på bortforsling och bortforsling. När vi utför bortforsling av bohag, möbler och övriga föremål, åt såväl privatpersoner som företag, har vi alltid hållbarhet och integritet i åtanke. Om sakerna inte redan är sorterade ser vi till att göra det, så att de hamnar i rätt avdelning hos återvinningen. Vill kunden att vi ska lämna möblerna till en Second Hand-mottagning för att ge dem ett andra liv, så tillgodoser vi det önskemålet.

Genom att anlita Elefant Flytt för er bortforsling kan ni pusta ut och sova lugnt på natten, då ni vet att ni har gjort rätt ifrån er och forslat bort ert bohag på ett hållbart sätt.

Är du intresserad av tjänsten?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan, så återkommer vi med en offert.

Till offertförfrågan

Kort om oss

Vi på Elefant Flytt & Express AB innehar givetvis F-skattesedel, trafiktillstånd och gällande försäkringar hos Trygg-Hansa. Vi är den största flyttfirman på Lidingö och har en stor kundbas både inom Stockholm och i hela Sverige i allmänhet. Våra medarbetare är bland annat utbildade inom flytteknik, transportsäkerhet och ergonomi för att säkerställa att er bohagsflytt inte bara går smidigt till utan även är hållbar i längden.