Företagsflytt

Vi på Elefant Flytt utför alla sorters företagsflyttar. Allt ifrån kontorsflytt till regelbundna transportuppdrag till omplacering av hyresgäster i samband med stambyte eller renovering. Det är lika enkelt att kontakta oss för en enstaka flytt som det är att ha ett samarbete med regelbundna transportuppdrag. Vi skräddarsyr en lösning oavsett vad ni behöver, med hjälp av vår expertis och vårt personliga tillvägagångssätt.

Inför företagsflyttar är det vanligt att det behövs ett personligt besök för att bedöma omfattningen och planera uppdraget. Vi utför alltid kostnadsfria besiktningar vid behov.

Är du intresserad av tjänsten?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan, så återkommer vi med en offert.

Till offertförfrågan

Kort om oss

Vi på Elefant Flytt & Express AB innehar givetvis F-skattesedel, trafiktillstånd och gällande försäkringar hos Trygg-Hansa. Vi är den största flyttfirman på Lidingö och har en stor kundbas både inom Stockholm och i hela Sverige i allmänhet. Våra medarbetare är bland annat utbildade inom flytteknik, transportsäkerhet och ergonomi för att säkerställa att er bohagsflytt inte bara går smidigt till utan även är hållbar i längden.