Flyttstädning

Efter man flyttar ut ur en bostad behöver den i de allra flesta fallen flyttstädas noga inför nästa hyresgäst eller bostadsägare som flyttar in. Att anlita ett företag för professionell flyttstädning är en självklarhet om man vill sova lugnt efter sin flytt, då man vet att man anförtror upppdraget till proffs som håller en hög standard. Att boka flyttstädning hos oss är alltid ett klokt val, oavsett om man är vår flyttkund eller inte. Med ett erfaret arbetslag, finslipade rutiner och en gedigen kvalitetskontroll har vår flyttstädningstjänst blivit eftersökt och flyttstädningen är idag en väldigt stor del av vår verksamhet, som vi lägger ned ett stort fokus på. Att få en offert från oss är enkelt! Tryck på knappen för att fylla i offertformuläret, så återkommer vi inom kort.

Är du intresserad av tjänsten?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan, så återkommer vi med en offert.

Till offertförfrågan

Vanliga frågor om flyttstädning

Bokar du flyttstädning med oss så tar vi med all utrusntning och material som behövs.

Ja, självklart! Vi har nöjd-kund-garanti som gäller i 48 timmar efter utförd flyttstädning. Vi ser egentligen inte så strikt på tidsgränsen i timmar, men vill gärna att man inspekterar flyttstädningen så snart som möjligt.

Vi ansvarar ej för mögelsanering som kräver profesionell tillsyn.

Önskar du ha städning bakom/under vitvaror, se gärna till att dra ut t.ex spis/kyl/tvättmaskin. Vår personal drar inte ut några vitvaror.

Ja, det går bra. Dock flyttar vi inte på möbler i samband med flyttstädningen utan städpersonalen försöker komma åt och städa under/bakom så gott det går. Finns det möbler i bostaden kan vi tyvärr inte garantera ett perfekt resultat.

Du kan avboka eller omboka din flyttstädning senast 5 arbetsdagar inann första möjliga städdag som du angett. Vid avbokningar med kortare varsel debiteras 50 % av kostnaden. Avbokar du samma dag som städning ska utföras debiteras 100 %.

Ja, vi har ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor hos IF Försäkringar.

Se bifogad flyttstädmall.Flyttstädmall

OBS!

Frosta av och stäng av kyl och frys så att vi kan rengöra dem under städningen. Dra fram ugnen och eventuella andra tunga föremål om vi ska städa bakom, detta för att vi inte vill riskera att skada golvet. Om du har badkar så kan du ta av badkarsfronten så att vi kan städa under.

Vi rengör golvbrunn men vi åtgärdar inte stopp i avloppet eller löser vattenlås. Vi rengör inte inuti tvättmaskin eller diskmaskin, men det brukar finnas rengöringsprogram som du enkelt kan köra själv innan städningen.